01 530 47 70

BLOG

ABENA je že pripravljena na novo Uredbo o medicinskih pripomočkih

30.03.2020 26. maja 2020 bo v veljavo stopila nova evropska Uredba o medicinskih pripomočkih. Abenini izdelki že sedaj ustrezajo novim zahtevam in normativom in jih lahko še naprej uporabljate na popolnoma enak način.

Preberite več


Energetska oskrba v ABENI 100% iz obnovljivih virov energije

30.03.2020 V Abeni proizvodne obrate na Danskem oskrbujemo izključno z vetrno energijo. Vsi naši izdelki tako nastajajo na resnično najčistejši možni način.

Preberite več


Otroške pleničke Bambo Nature in ABENA Pants so v Franciji osvojile prestižno nagrado za najboljši ekološki izdelek leta “Best Eco Product 2020”!

24.01.2020 Že drugo leto zapored je Abena osvojila prestižno ekološko nagrado "Najboljši ekološki izdelek leta 2020". Letos so ocenjevalci nagrado podelili celotni kolekciji pleničk Bambo Nature in diskretnim vpojnim hlačkam za enkratno uporabo Abena Pants, ki jih je mogoče nositi kot spodnje perilo.

Preberite več


ABENA PAD, podloge za zaščito postelj in sedežnih površin

20.01.2020 Obstoječi program pralnih vpojnih podlog za zaščito postelj in sedežnih površin smo dopolnili z zračnimi posteljnimi in sedežnimi podlogami z izjemno visoko vpojnostjo. Idealne so za uporabnike, ki imajo težave z iztekanjem tekočin. Izjemna zračnost materialov ščiti uporabnike pred prekomerno vlago in bistveno pripomore k zmanjšanju poškodb kože.

Preberite več