01 530 47 70

BLOG

Osebna nega je lahko preprosta – tudi na poti!

04.06.2024 Kaj imajo skupnega potovanja, kampiranje, jadranje, festivali …? Poleg vseh dogodivščin in ustvarjanja lepih spominov gotovo še prtljago. In skrb, kako vse zložiti v (pre)natrpan nahrbtnik ali kovček. V njem ne sme zmanjkati prostora za izdelke za osebno higieno.

Preberite več


Težave s kožo poleti in kako jih preprečiti?

08.05.2024 Odrgnine med stegni, pod pazduhami, rdečine ali celo vnetja pod dojkami, v kožnih gubah … Vse to so neprijetnosti, s katerimi se srečujemo v vročih poletnih dneh. Kako jih lahko z ustrezno nego in zaščito kože preprečimo?

Preberite več


Trening mehurja: Naj iskanje stranišča ne bo vaša glavna skrb

03.04.2024 Vas nenadoma zgrabi neodložljiva nuja po obisku stranišča? Morate, ko greste od doma in pridete na obisk, najprej na stranišče? Vam mehur ne pusti mirnega spanca? Tovrstne težave lahko omilite s treningom mehurja. Preverite, kako.

Preberite več


Abena Helpi na dogodku za nosečnice in mamice Meet&Greet

22.03.2024 Četrti dogodek Meet & Greet by Evitas in Malinca je že četrtič v Ljubljani združil nosečnice in mamice iz vse Slovenije. Tam smo bili tudi mi, s predstavitvijo programa za nosečnice in mamice Abena ter izdelki za nego dojenčkov in otrok Bambo Nature.

Preberite več