01 530 47 70

BLOG

Trening mehurja: Naj iskanje stranišča ne bo vaša glavna skrb

03.04.2024 Vas nenadoma zgrabi neodložljiva nuja po obisku stranišča? Morate, ko greste od doma in pridete na obisk, najprej na stranišče? Vam mehur ne pusti mirnega spanca? Tovrstne težave lahko omilite s treningom mehurja. Preverite, kako.

Preberite več


Abena Helpi na dogodku za nosečnice in mamice Meet&Greet

22.03.2024 Četrti dogodek Meet & Greet by Evitas in Malinca je že četrtič v Ljubljani združil nosečnice in mamice iz vse Slovenije. Tam smo bili tudi mi, s predstavitvijo programa za nosečnice in mamice Abena ter izdelki za nego dojenčkov in otrok Bambo Nature.

Preberite več


Ustrezna intimna nega: ključ do zdravega ravnovesja kože

01.03.2024 Vas pogosto tarejo ponavljajoča se vnetja, se srečujete s srbečico, neprijetnim vonjem in nelagodjem v intimnem predelu? Ključ do zdravega intimnega predela je precej preprost – ustrezna intimna nega. Toda kaj to pomeni?

Preberite več


Skrbite za bližnjega? Kako izbrati pripomočke za inkontinenco?

14.02.2024 Skrbite za bližnjo osebo z inkontinenco urina in/ali blata? Sploh inkontinenca blata pogosto ostaja neodkrita in skrita v družinskem okolju, zato je o njej težko najti informacije in praktične nasvete o izbiri pripomočkov. Za vas smo na enem mestu zbrali vse o težki in zelo težki inkontinenci, pripomočkih in pravilni namestitvi le-teh.

Preberite več