01 530 47 70

BLOG

Protimikrobne rokavice Abena – učinkovita zaščita pred okužbami

05.10.2022 Ste že slišali za protimikrobne rokavice Abena? Gre za prve tovrstne rokavice na svetu, ki ne dopuščajo pronicanja in uničijo do 99,999 % izbranih mikroorganizmov. Glede na najnovejše raziskave pa dokazano ščitijo tudi pred virusi SARS-CoV-2 (COVID-19).

Preberite več


Bambo Nature predstavlja novo papirnato embalažo za pleničke, primerno za recikliranje

03.10.2022 Otroške pleničke Bambo Nature, ki so kot prve na svetu pred več kot 25 leti osvojile priznano ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel«, zdaj ponosno predstavljajo novo embalažo iz odgovorno pridobljenega papirja, s certifikatom Sveta za nadzor gozdov FSC®. S tem uresničujemo poslanstvo, da postanemo inovativno podjetje, ki si prizadeva za čim bolj trajnostni jutri.

Preberite več


Pripomočki za inkontinenco Abena v novi, sodobnejši podobi!

01.10.2022 Naši pripomočki za inkontinenco bodo v kratkem na voljo v novem, uporabnikom in okolju prijaznejšem ter sodobnejšem pakiranju. Posamezni pripomočki pa dobivajo tudi novo ime. Preverite, kaj se spreminja in kaj ostaja enako.

Preberite več


Inkontinenca – pogosta spremljevalka demence

21.09.2022 Danes po svetu živi že okoli 50 milijonov ljudi z demenco. In kar 70 % med njimi jih ima tudi urinsko inkontinenco. Kako poskrbeti za dostojanstveno nego oseb z demenco (in inkontinenco), za katere pogosto skrbijo najbližji?

Preberite več