01 530 47 70

BLOG

Kako izbrati in pravilno namestiti pripomoček za inkontinenco?

15.09.2023 Urinska inkontinenca je precej pogosta težava žensk in moških. A danes so na voljo kakovostni pripomočki, s katerimi se lahko počutite varno in udobno – kjerkoli ste in karkoli počnete. Kako izbrati pravega in kako ga pravilno namestiti?

Preberite več


Uvid v zdravstvo prihodnosti

13.09.2023 V septembru se je v Ljubljani odvila konferenca Zdravje 2023: Pogled v zdravstvo prihodnosti, ki je združila strokovnjake s področja zdravstva in digitalizacije, odločevalce in predstavnike podjetij.

Preberite več


Trajnostne pobude skupine ABENA predstavljene na Mednarodni poletni šoli Univerze v Mariboru

13.09.2023 Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru je v drugem tednu septembra gostila Mednarodno poletno šolo za tuje študente. Strokovnjaki iz različnih podjetij so predstavili svoje pobude, med njimi je bila tudi vodja trajnostnega razvoja v skupini ABENA, Vanessa Hoffman.

Preberite več


Bodite aktivni – brez bolečin v mišicah in neprijetnih odrgnin kože

22.06.2023 Ne glede na to, ali ste začetnik ali navdušen športnik, je za ohranjanje motivacije pri aktivnostih nujno, da vam le-ta-prinaša zadovoljstvo in dobro počutje. Poskrbite za razbolele mišice in zaščito kože z Abena Active gelom in mazilom Skincare Ointment.

Preberite več