01 530 47 70

BLOG

Osebna nega je lahko preprosta – tudi na poti!

14.06.2022 Kaj imajo skupnega potovanja, kampiranje, jadranje, festivali …? Poleg vseh dogodivščin in ustvarjanja lepih spominov gotovo še prtljago. In skrb, kako vse zložiti v (pre)natrpan nahrbtnik ali kovček. V njem ne sme zmanjkati prostora za izdelke za osebno higieno.

Preberite več


Tri stvari, na katere naj bodo pozorne bodoče in novopečene mamice

01.06.2022 Rojstvo je čudež in gotovo poseben dogodek za vsako družino. Toda, mamice, pozor! Poleg na stvari za dojenčka ne pozabite tudi nase in svoje počutje. Pozorne morate biti zlasti na tri stvari ...

Preberite več


Hitro in učinkovito nad »muskelfiber« z Abena Activ gelom

04.05.2022 Ste se odločili, da boste toplejše vreme izkoristili za več aktivnosti na prostem, a vas od načrtov odvračajo boleče mišice in sklepi? Omilite neprijetne bolečine in jim ne dovolite, da bi vas ovirale pri zastavljenih športnih ciljih.

Preberite več


Kako preprečiti težave s kožo pri inkontinenci?

26.04.2022 Skrbite za ostarelega ali kronično bolnega bližnjega? Žalostno dejstvo je, da so pogoste spremljevalke inkontinence tudi težave s kožo. A ni treba, da je tako! Z ustrezno nego jih lahko omilimo ali celo odpravimo. Še bolje pa je, da jih s preventivo lahko povsem preprečimo.

Preberite več