01 530 47 70

BLOG

Abena izdelki za intimno nego – prava izbira za nego intimnega predela!

27.10.2021 Intimna nega je pomemben del osebne higiene žensk. Glede na to, da so intimni predeli telesa, še posebej ženskega, občutljivi, potrebujejo pravilno ter blago nego. Veste, kako in predvsem zakaj poskrbeti za ustrezno intimno nego in se tako izogniti neprijetni srbečici in vnetjem?

Preberite več


Vpojne hlačke Abena Pants – za brezskrbne in aktivne dni!

27.10.2021 Imate težave z oslabljenim mehurjem in se bojite, da predloga oz. vložek za inkontinenco ob obisku tržnice, daljšem sprehodu ali kakem drugem opravku preprosto ne bo dovolj?

Preberite več


Naj vas vsak najmanjši napor ne spravi v neprijetno situacijo

14.10.2021 Se vam je že zgodilo, da ste ob prešernem smehu, kihanju, kašljanju ali športni aktivnosti začutili, da vam je malce ušlo? Ste, ko se odpravite od doma, nenehno v skrbeh, ali boste ob nenadni potrebi po uriniranju prišli pravi čas do stranišča?

Preberite več


Moški, ne dovolite oslabljenemu mehurju, da vam kroji družabno življenje!

14.10.2021 Ste v družbi nesproščeni, ker se bojite, da bi se vam »ob nezgodi« na oblačilih pokazal madež ali pa bi se razširil vonj po urinu? Se izogibate različnim aktivnostim in daljšim odsotnostim od doma, ker ne veste, ali boste v primeru nenadne potrebe po uriniranju pravi čas prišli do stranišča?

Preberite več