01 530 47 70

BLOG

Menopavza je veliko več kot le izguba menstruacije

22.12.2021 Izguba menstruacije, neprijetni vročinski oblivi, motnje spanja, srčnega ritma, nihanje razpoloženja, pogosto pa tudi urinska inkontinenca v različnih oblikah … Vse to so simptomi obdobja menopavze in po menopavzi, s katerim se srečujejo ženske, večinoma med 45. in 55. letom starosti.

Preberite več


Abena Pants vpojne hlačke za enkratno uporabo – za vse potrebe aktivnih oseb z inkontinenco

01.12.2021 Imate težave z oslabljenim mehurjem in ste preko dneva precej aktivni, a pogosto negotovi zaradi bojazni, da se vam bo pri vsakodnevnih opravkih na oblačilih pokazal madež urina? Ali pa imate v domači oskrbi najbližjega z inkontinenco, ki je preko dneva še vedno precej samostojen?

Preberite več


Abena izdelki za umivanje brez vode – preprosta in enakovredna alternativa običajnemu umivanju

10.11.2021 Osebna higiena in skrb za kožo sta pri nepomičnih ali slabo pomičnih osebah izrednega pomena. Poleg kakovostnejšega življenja igra namreč ustrezna nega tudi pomembno vlogo pri preprečevanju draženja kože ali celo resnejših poškodb kože.

Preberite več


Sezona virusov, gripe in prehladov: Poskrbite za zaščito z izdelki Abena!

09.11.2021 Ob prehodu letnih časov, ki s seboj prinesejo spremembo vremena in temperatur, so prehladi pogostejši. Poleg tega so hladnejši meseci, ko smo več v zaprtih prostorih, idealni za širjenje različnih virusov pa tudi gripe. Kako se zaščititi?

Preberite več