01 530 47 70

BLOG

Naj vaši otroci rastejo in se razvijajo skupaj z nami. Simbol varnosti in udobja, Bambo Nature, sedaj ponuja več

08.04.2020 Večkratno nagrajenim pleničkam, priročnim hlačnim pleničkam in vlažilnim čistilnim robčkom so se pridružili novi visokokakovostni izdelki za nežno in občutljivo otroško kožo, s katerimi boste otroku nudili dodatno zaščito ter še več mehkobe in udobja.

Preberite več


Abena–Helpi je pridobila ISO standard 9001:2015

03.04.2020 Odjemalci se vedno bolj zavedajo pomena kakovosti. Od dobaviteljev pogosto pričakujejo, da so izdelki in storitve skladni z najvišjimi standardi kakovosti. Te informacije pa seveda želijo vnaprej, poleg zagotovila, da naše podjetje te zahteve dosega sedaj in jih bo tudi v prihodnosti. Zato smo se v Abena-Helpi odločili pridobiti certifikat sistema vodenja kakovosti - ISO 9001:2015, ki nam omogoča, da dokažemo našo zavezo kakovosti in zadovoljstvu odjemalcev.

Preberite več


Nekaj nasvetov za ravnanje z medicinskimi pripomočki v času koronavirusa

03.04.2020 Bolnišnične okužbe predstavljajo velik javno zdravstveni problem v Sloveniji in Evropi. Prenos in širjenje večkratno odpornih bakterij lahko preprečimo z ustreznimi ukrepi.

Preberite več


Pravilne tehnike kašljanja in kihanja

03.04.2020 Pravilna higiena kašljanja preprečuje širjenje številnih bolezni. Kritičen čas za izvajanje dobre higiene je, ko ste bolni, še posebej, ko kašljate ali kihate.

Preberite več