01 530 47 70

BLOG

Uvid v zdravstvo prihodnosti

13.09.2023 V septembru se je v Ljubljani odvila konferenca Zdravje 2023: Pogled v zdravstvo prihodnosti, ki je združila strokovnjake s področja zdravstva in digitalizacije, odločevalce in predstavnike podjetij.

Preberite več


Trajnostne pobude skupine ABENA predstavljene na Mednarodni poletni šoli Univerze v Mariboru

13.09.2023 Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru je v drugem tednu septembra gostila Mednarodno poletno šolo za tuje študente. Strokovnjaki iz različnih podjetij so predstavili svoje pobude, med njimi je bila tudi vodja trajnostnega razvoja v skupini ABENA, Vanessa Hoffman.

Preberite več


Bodite aktivni – brez bolečin v mišicah in neprijetnih odrgnin kože

22.06.2023 Ne glede na to, ali ste začetnik ali navdušen športnik, je za ohranjanje motivacije pri aktivnostih nujno, da vam le-ta-prinaša zadovoljstvo in dobro počutje. Poskrbite za razbolele mišice in zaščito kože z Abena Active gelom in mazilom Skincare Ointment.

Preberite več


Abena kozmetika za na pot – odlična izbira za vaše naslednje potovanje

06.06.2023 Dopustovanje je čas, namenjen sprostitvi. A še pred sproščenim uživanjem nas čaka pripravljanje prtljage, ki je največkrat stresno prav zaradi pomanjkanja prostora v kovčku, nahrbtniku ali v prtljažniku. Potovalna kozmetika vam je pri tem lahko v veliko pomoč.

Preberite več