01 530 47 70

BLOG

Bodite aktivni – brez bolečin v mišicah in neprijetnih odrgnin kože

22.06.2023 Ne glede na to, ali ste začetnik ali navdušen športnik, je za ohranjanje motivacije pri aktivnostih nujno, da vam le-ta-prinaša zadovoljstvo in dobro počutje. Poskrbite za razbolele mišice in zaščito kože z Abena Active gelom in mazilom Skincare Ointment.

Preberite več


Abena kozmetika za na pot – odlična izbira za vaše naslednje potovanje

06.06.2023 Dopustovanje je čas, namenjen sprostitvi. A še pred sproščenim uživanjem nas čaka pripravljanje prtljage, ki je največkrat stresno prav zaradi pomanjkanja prostora v kovčku, nahrbtniku ali v prtljažniku. Potovalna kozmetika vam je pri tem lahko v veliko pomoč.

Preberite več


Prihaja dan D? Ne pozabite na stvari, ki ne smejo manjkati v torbi za v porodnišnico

03.05.2023 Čas od dveh črtic na testu nosečnosti pa do odhoda v porodnišnico navadno mine zelo hitro. Tako se boste, kot bi mignil, znašli pri pripravi torbe za v porodnišnico. Kaj ne sme manjkati v njej?

Preberite več


Patronažne sestre, dragocena opora družinskim oskrbovalcem

29.03.2023 Po nekaterih ocenah kar vsak peti do deseti prebivalec Slovenije dnevno skrbi za svojega bolnega, starostno onemoglega ali invalidnega bližnjega. Pomemben del oskrbe na domu so velikokrat tudi patronažne medicinske sestre, ki izvajajo medicinsko-tehnične postopke in posege po naročilu osebnega zdravnika.

Preberite več